Voorkom een relatiebreuk!

Met deze 9 Tips ontdek je:

  • Hoe je het beste met jouw man kunt communiceren
  • Wat je nooit moet doen
  • Wat zelden bij mannen werkt (hoe zeer vrouwen ook denken van wel)
  • Wat het beste moment is om met hem te praten
  • Wat mokken je oplevert
  • Hoe jij het beste je boodschap over kunt brengen
50%
Meld je aan op onze nieuwsbrief
Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang de 9 Tips als welkomstgeschenk!
Download Gratis

“Erg leuk en interessant om als vrouw eens een kijkje te nemen in het mannelijke brein… Het e-book leest erg makkelijk weg. Een aanrader als je eens een echt eerlijk en duidelijk antwoord wilt!”

Madelief (24 jaar) over e-book 'Wat Mannen Écht Denken over Relaties'

Mijn naam is Rob Jansen, en ik ben sociaal psycholoog en journalist. Ik heb altijd een grote interesse gehad in mensen, dus niet zo verrassend dat ik psychologie en journalistiek ben gaan studeren. Met name in de relatie tussen mannen en vrouwen ben ik altijd geïnteresseerd geweest.


Tijdens mijn studie psychologie aan de Universiteit van Tilburg heb ik me onder meer verdiept in sociale psychologie, persoonlijkheidsleer, psychotraumatologie, seksuologie, cultuurpsychologie, gezondheidspsychologie, psychopathologie, fysiologische psychologie en sociologie.


In gesprekken met vriendinnen werd mij heel vaak gevraagd hoe mannen tegen zaken aankijken. Dikwijls bleek dat vrouwen en mannen dingen volkomen anders ervaren, maar dat niet van elkaar weten. Met veel misverstanden en verwijten tot gevolg. 


Duidelijke communicatie tussen mannen en vrouwen kan veel problemen voorkomen. En dan zal ook blijken dat beide geslachten veel vaker op dezelfde lijn zitten dan ze zelf denken. Met het gratis e-book dat je op deze pagina kunt downloaden, hoop ik je hiermee op weg te helpen! 


Download het gratis e-book boven- of onderaan deze pagina!

4

Boeken geschreven

5.100+

Trouwe volgers op Instagram

800+

Video's

400+

Blogberichten

Anderen over E-book 'Wat Mannen Écht Denken over Relaties'

“Als je dit e-book leest ben je even 'one of the guys'. Geen omslachtige en vage antwoorden, maar eerlijk en recht voor zijn raap. Mannen zijn vaak veel rationeler dan vrouwen, maar blijken in veel opzichten toch echte 'gevoelswezens'.”

Françoise (35 jaar)

“In het e-book staan verschillende gedachten van mannen over een hoop vraagstukken waar je als vrouw niet zomaar inzicht in krijgt. Dat zorgt voor nieuwe inzichten en biedt een kijkje in het moeilijk te begrijpen mannenhoofd.”

Joy (22 jaar)

“Dit e-book bewijst voor mij wel dat mannen over sommige dingen écht totaal anders denken dan vrouwen. Maar wat me aangenaam verraste was dat dit dus niet voor alle onderwerpen geldt, iets wat ik hiervoor altijd wel dacht.”

Meike (34 jaar)

“Als je in het e-book begint, blijf je lezen. Je wordt nieuwsgierig naar het volgende onderwerp en kunt niet meer stoppen met lezen. Zeker een aanrader voor alle vrouwen die meer over de gedachtes van mannen willen weten!”

Levina (31 jaar)

“Verbazingwekkend om te lezen dat vrouwen en mannen misschien toch niet zoveel van elkaar verschillen. De ouder-wetse huisvrouw bestaat niet meer, zelfstandigheid en ambitie worden volop gewaardeerd in een vrouw. Huishoudelijke taken worden verdeeld en zij mag zelfs meer verdienen dan hij. Top!”

Irene (26 jaar)

“Voor mij een eye-opener en zeer herkenbaar: het WhatsApp-verhaal! Het is zo herkenbaar dat een man niet zo 'apperig' is, terwijl ik denk ‘hallo, je mag wel iets sturen!’.

Les voor mij: rustig aan en me vooral niet druk maken! :-) Het is me wat met de techniek van tegenwoordig, hihi...”

Ramona (29 jaar)

“Waar zijn hedendaagse mannen naar op zoek? Hoe kijken zij aan tegen vrouwen en wat vinden ze belangrijk in een relatie? 

De mannen vertellen eerlijk, zelfkritisch, openhartig en met de nodige humor over onder meer hun ideale relatie, spijt, vreemdgaan en absolute afknappers! Een aanrader!”

Sandra (30 jaar)

“Ik vond het e-book verrassend om te lezen, vooral uitspraken van de mannen over vreemdgaan en aan andere vrouwen denken! Wat ik vooral niet had verwacht is dat de mannen zo braaf zijn.

Ik kijk uit naar deel 2 van de e-bookserie (over dating) en met name naar deel 3 (over seks)!”

Sammy (25 jaar)

Laat slechte communicatie niet jouw relatie verpesten!

Wil jij samen met jouw vent (weer) gelukkig worden?

Voorkom dat je relatie zijn langste tijd heeft gehad. Met deze tips praten jullie nooit meer langs elkaar heen en blijf jij gelukkig in de liefde!

50%
Meld je aan op onze nieuwsbrief
Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang de 9 Tips als welkomstgeschenk!
Download Gratis