Reageren Mannen- En Vrouwenlichamen Anders Op Seks?Seks kan functioneel van aard zijn, dan hebben we het over de voortplanting. Maar seksuoloog Paul Enzlin van de KU Leuven legt graag uit hoe mannen- en vrouwenlichaam fysiologisch anders uitgerust zijn om met elkaar te kunnen vrijen (lees: genieten, klaarkomen, ...)

Hoe we er aan de buitenkant uitzien weten we sinds jaar en dag. Maar wat er bij mannen en vrouwen aan de binnenkant te zien is, heeft wetenschappers altijd al gefascineerd. En daar begint de zoektocht naar het antwoord. Enzlin vertelt erover in dit college van de Universiteit van Vlaanderen.

Over prof. dr. Paul Enzlin
De meest fascinerende wetenschappelijke doorbraak voor Paul Enzlin is de vaststelling dat seksualiteit een natuurlijke functie is die ook wetenschappelijk bestudeerd kan worden. Hij doet er als seksuoloog alles aan om zijn vakgebied op de kaart te zetten. En daar kruipt heel wat werk in… De professor droomt dan ook van dagen die minstens 36 uur duren.

Hij geeft graag les, maar heeft een hekel aan politieagentje spelen in het auditorium. Studenten maken het bij hem dus best niet te bont.
Reactie plaatsen