Verkoopt Seks?Met de vraag "Verkoopt seks?" verwachten wij gigantisch veel kijkers te lokken. Want het woord "seks" komt erin voor, en dan klikken mensen erop. Althans... dat dachten wij, huis-, tuin- en keukenmarketeers, toen we wetenschapsfilosoof Gustaaf Cornelis voor dit college van de Universiteit van Vlaanderen vroegen.

Nu we het college van professor Cornelis hebben gezien, weten we dat het toch niet zó eenvoudig is. Seks kàn verkopen, maar onder bepaalde voorwaarden. Kijk en luister zelf!

Over prof. dr. Gustaaf Cornelis
Sinds de zesde verjaardag van Gustaaf Cornelis is de tijd eigenlijk een beetje blijven stilstaan. Hij woonde in de directeurswoning van een school en had alle middelen ter beschikking om elke dag schooltje te spelen. Als filosoof beschikt hij nog steeds over de verwondering van een leergierig kind. Hij vierde zijn bijzondere interesse in sterrenkunde bot in de opleiding filosofie aan de VUB.

Zijn expertise reikt echter stukken verder: van argumentatie tot seksualiteit in reclame. Dat hij als kleine jongen de beste spreekbeurten van de klas gaf zal niemand verbazen...
Reactie plaatsen