Waarom Ga Jij Vanavond Weer Te Laat Naar Bed?Wie kent het niet: 's avonds véél te lang tv kijken, 's morgens véél te moe wakker worden en vastbesloten zijn 's avonds extra vroeg te gaan slapen en dan ga je 's avonds toch wéér te laat slapen. Hoe is dat toch mogelijk dat we er niet in slagen die ochtendlijke goeie voornemens 's avonds uit te voeren?

Liese Exelmans doet onderzoek naar ons media-gebruik en weet stilaan hoe het komt én wat we eraan kunnen doen! Ze praat erover in dit college van de Universiteit van Vlaanderen.

Over drs. Liese Exelmans
Liese Exelmans is een grote fan van series zoals Games of Thrones, Homeland, The Walking Dead, en ja, ook van Thuis. Op Twitter beschrijft ze zichzelf zelfs als ‘Moviejunk & Serieholic’.

Hoewel ze zich bewust is van haar eigen kijkgedrag geeft ze les over het complexe proces dat kan schuilgaan achter te veel televisiekijken. Studenten lijken veel sneller verveeld dan vroeger en het is voor haar dan ook een grote uitdaging om jonge mensen te blijven boeien op een creatieve manier die blijft plakken.
Reactie plaatsen