Hoe Word Ik Een Succesvolle Influencer?Influencers zijn de idolen van dit tijdperk. Sterren zoals Kim Kardashian bouwden hun imperium uit via sociale media. Maar ook klassieke beroemdheden zoals Madonna en Leonardo DiCaprio kunnen niet zonder het nodige aantal volgers. Ze zijn dan ook de natte droom van elke marketeer.

Maar als jij droomt van roem en succes op YouTube en Instagram, kun je volgens Sarah Steenhaut van de UGent en het Callebaut Collective het beste een micro-influencer worden. En dan is authenticiteit het sleutelwoord… Hashtag be yourself.

Sarah Steenhaut licht het toe in dit college van de Universiteit van Vlaanderen.

Over prof. dr. Sarah Steenhaut
Sarah Steenhaut is mede-oprichter van het Callebaut Collective, maar ook professor. Want ze wil studenten meer zin en inzicht te geven in ondernemen vanuit haar eigen praktijkervaring. Ze vindt dan ook dat de wetenschapper nauwer moet aansluiten bij business issues.

Ondanks het feit dat ze nu met passie werkt en lesgeeft, beweert ze zelf geen modelstudent te zijn geweest. Ze is dan ook gek op avontuur en verre reizen en raadt iedereen aan om ooit Bahia Bustamente in Argentinië te bezoeken vanwege de ongerepte schoonheid.
Reactie plaatsen