Wat Veroorzaakt Al Die Chaos In Je Hoofd?Ken je dat gevoel, dat je een pen neemt om iets op te schrijven, en dat je dan niet meer weet wàt? Je bril zoeken terwijl hij op je hoofd staat (wat een cliché!)? Je laptop openklappen en niet meer weten waarom?

Nee, je wordt niet gek! Je bent gewoon een kind van je tijd: met 1001 dingen tegelijk bezig - werken, whatsappen, mails in het oog houden, en ondertussen een gesprek voeren. En... van dit soort gedrag word je... euh... een beetje gek.

Maar professor Van Hoof heeft ook goed nieuws: je kan er iets aan doen!

Over prof. dr. Elke Van Hoof
Elke Van Hoof wist toen ze 3 jaar was al wat ze zou worden: chirurg! De hele familie wist het ook: onze Elke wordt chirurg. Tot Elke ineens door had dat ze niet graag aan mensen komt en dat chirurg dan misschien toch niet het beste beroep voor haar zou zijn.

En dus ging Elke op zoek naar een baan waarbij ze toch in mensen mocht peuteren zónder hen aan te hoeven raken: psycholoog. En zo werd Elke prof. dr. Van Hoof en is ze nu als klinisch psycholoog gespecialiseerd in stress, burn-out en trauma’s. Met dezelfde precisie als een chirurg analyseert ze waar de wond zit, en hoe die weer kan helen...
Reactie plaatsen