Waarom Moeten Alle Twintigers Zo Snel Mogelijk Kinderen Gaan Maken?Verliefdheid brengt niet alleen je hoofd op hol, ook in de rest van je lichaam gebeurt van alles. Talloze hormonen razen door je lichaam. We gaan ons anders gedragen, uitdagender kleden en we krijgen meer zin in seks.

Dit alles staat allemaal in dienst van de voortplanting. En daar kun je volgens professor Ravesloot maar beter mee beginnen als je in de twintig bent. Hij legt het uit in dit college van de Universiteit van Nederland.

Over prof. dr. Jan-Hindrik Ravesloot
Professor Jan Hindrik Ravesloot (1961) is als hoogleraar Fysiologie verbonden aan het Academisch Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam. Samen met zijn researchgroep doet hij onderzoek naar transportprocessen in hartcellen.

Door zijn studenten wordt hij geprezen voor zijn bevlogenheid en humoristische benadering van zijn vak. Professor Ravesloot werd dan ook door zijn studenten beloond met diverse onderwijsprijzen waarvan de laatste door de studenten Biomedische Wetenschappen 2012-2013.
Reactie plaatsen