De 21 dingen die alle vrouwen over mannen moeten weten
20 februari 2016 
in Mannen

De 21 dingen die alle vrouwen over mannen moeten weten

Wat Willen Mannen? De website 9Gag plaatste een artikel met 21 ‘mannenregels’ die elke vrouw zou ‘moeten kennen’. Voor mannen (grotendeels) herkenbaar, voor vrouwen ook? Doe er je voordeel mee!

21 mannenregels die vrouwen zouden moeten kennen

 1. Mannen kunnen geen gedachten lezen.
 2. Leer omgaan met de wc-bril, je bent een grote meid. Als de wc-bril omhoog staat, doe hem dan omlaag. Je hoort ons ook niet klagen wanneer jij hem omlaag hebt gelaten.
 3. Huilen is afpersing.
 4. Vraag om wat je wil. Voor de duidelijkheid: subtiele hints werken niet! Sterke hints werken niet! Overduidelijke hints werken niet! Zeg gewoon wat je wil!
 5. “Ja” en “nee” zijn volkomen acceptabele antwoorden op praktisch elke vraag.
 6. Kom alleen naar ons toe als je een probleem hebt en hulp nodig hebt om het op te lossen. Dat is namelijk wat wij doen. Voor medeleven ga je naar je vriendinnen.
 7. Alles wat we 6 maanden geleden gezegd hebben, kan niet tegen ons gebruikt worden bij een ruzie. Sterker nog, na 7 dagen worden al onze opmerkingen nietig verklaard.
 8. Als je denkt dat je dik bent, dan ben je dat waarschijnlijk ook. Vraag het ons niet.
 9. Als iets dat wij gezegd hebben op 2 manieren kan worden geïnterpreteerd en één daarvan maakt je verdrietig of kwaad, dan bedoelden we de andere.
 10. Je kunt ons óf vragen om iets te doen, óf zeggen hoe je het gedaan wilt hebben. Niet beide. Als je al weet hoe iets het best gedaan kan worden, doe het dan zelf.
 11. Voor zover mogelijk, zeg wat je wil zeggen tijdens de reclames.
 12. Christopher Columbus had geen richtingaanwijzingen nodig, en wij ook niet.
 13. Alle mannen kunnen maar 16 kleuren zien. Perzik bijvoorbeeld is een stuk fruit en geen kleur. Pompoen is een groente. We hebben geen idee wat ‘mauve’ is.
 14. Als we vragen of er iets is en je zegt “niks”, dan doen we ook alsof er niks is. We weten dat je liegt, maar het is gewoon het gedoe niet waard.
 15. Als je een vraag stelt waarop je geen antwoord wilt, verwacht dan een antwoord dat je niet wilt horen…
 16. Als we ergens heen moeten, maakt het absoluut niks uit wat je draagt… écht.
 17. Vraag ons niet waar we aan denken tenzij je bereid bent te praten over onderwerpen als voetbal of motoren.
 18. Je hebt genoeg kleren.
 19. Je hebt te veel schoenen.
 20. Ik ben in vorm, rond is een vorm!
 21. Bedankt dat je dit gelezen hebt. Ja, ik weet dat ik op de bank moet slapen vannacht… Maar wist je dat mannen dat helemaal niet erg vinden? Het lijkt op kamperen…

 

Reactie plaatsen