04 november 2018 

"...Die avond heb ik beter met haar gepraat en haar op een interessantere manier leren kennen dan dat ik mijn huidige vriendin ken"

Gregory (21 jaar): “Tijdens de break met mijn huidige vriendin leerde ik een collega van mijn werk kennen. Dat was een meid die erg spontaan overkwam. Toen ik haar voor de tweede keer tegenkwam (na het werk, zondagnacht) vroeg ze of ik een jointje had of zin had om te chillen of zo. Ik had nog nooit iets gerookt, maar zei: ‘Oké, ik vind het prima om te chillen’.”

“Ik had geen fiets en zij alleen een fiets met een zachte achterband en ze woonde zeker een uur lopen verderop. En daarnaast was het dus zondagnacht. Ik ben toen gaan kijken voor een taxi of zo. Toevallig reed er nog een nachtbus die bereid was om vlakbij haar huis te stoppen, gratis.”

“Eenmaal bij haar hebben we eerst een deel van een film gekeken, maar uit verveling haalde zij twee xtc-pilletjes uit haar kast. Ik had zelf eerder al een leuke ervaring met xtc gehad, dus dacht: ‘Ach waarom niet, we maken er zo’n avond van’.”

“Die avond heb ik denk ik beter met haar gepraat en haar op een interessantere manier leren kennen dan dat ik mijn huidige vriendin ken. We hebben echter niet gezoend of seks gehad. We hadden allebei een relatie dus dat was niet echt een optie. We hebben nog weleens afgesproken, maar altijd op vriendschappelijke basis.”

Heb jij weleens met een andere man een diepere connectie gevoeld dan met de man met wie je op dat moment een relatie had? Zet het hieronder in de reacties!

Reactie plaatsen