Hoe is het karakter van de ideale vrouw?
15 april 2016 
in Vrouwen

Hoe is het karakter van de ideale vrouw?

Hoe is het karakter van de ideale vrouw? Wij vroegen het aan 13 mannen tussen de 21 en 44 jaar.

Gregory (21 jaar):
Mijn ideale partner is iemand die een onstilbare passie heeft om doelen te bereiken. Ze moet stevig in haar schoenen staan en in staat zijn om zichzelf te vermaken. Ook moet ze open minded zijn; ik vind niks vervelender dan iemand die niet open staat voor veranderingen of nieuwe informatie. Verder moet ze geduldig en slim zijn.

Ivan (26 jaar): Mijn ideale vrouw is lief, slim, avontuurlijk, spannend en trouw. Ik moet me veilig voelen bij haar, maar ze moet ook een zekere noodzakelijke bescherming kunnen accepteren van mij.

Benjamin (31 jaar): Ze heeft een klein steekje los wat blijft verbazen. Lief maar kan ook bitchy zijn. Beschadigd en met een ruw randje. Introvert maar sociaal. Intelligent en enthousiast, maar ook integer en bescheiden. Iemand die het niet erg vindt om vieze handen te hebben of alleen te zijn. Een meisje maar geen tut. Muziekliefhebber. Tevens iemand die van seks en drugs houdt.

Evert (35 jaar): Open, eerlijk, zelfkritisch, gastvrij, nadenken, proactief. Ik heb echt een bloedhekel aan vrouwen die lui zijn, anderen voor zich laten denken of hun leven leven, omdat ze het ‘leven’ zonder na te denken wat ze willen. Prima, maar niet voor mij. Ik verwacht dus wel een open dame die eerlijk is, gewoon met haar te dikke kont kan leven, mijn vrienden accepteert en een leuk gesprek met hen kan voeren, nadenkt over haar doen en laten, een carrièretijger is en impulsief leuke dingen doet.

Wilco (44 jaar): Prettig in de omgang, geen bitch, iemand die mij ook eens een trap tegen mijn schenen geeft, en een echte aanvulling op mij is. Standvastig in haar eigen principes, sociaal met ruggengraat. Handige tante.

De antwoorden van de andere mannen lees je in de (nog te verschijnen) e-books ‘Wat Mannen Écht Denken Over Relaties’, ‘Wat Mannen Écht Denken Over Dating’, ‘Wat Mannen Écht Denken Over Seks’ en ‘Wat Mannen Écht Denken – Afknappers & Turn-ons’.

Weten wanneer deze e-books verschijnen? Download op de homepage gratis het e-book ‘9 Tips Voor Een Betere En Liefdevolle Relatie’ en we houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte!

Reactie plaatsen