09 november 2018 

"Ik zal nooit meer seks met een hoer hebben"

Roel (22 jaar): “Ik heb tweemaal een hoer bezocht. Dat was in Utrecht en in Zwolle. Beide keren gebeurde dat in een groep en na een avond stappen en drinken. En beide keren hebben mijn vrienden hiervoor betaald en dacht ik: waarom niet?”

“Mijn ervaring is dat seks met een hoer echt verschrikkelijk saai en nep is. Het hele gebeuren was precies zoals ik me dat had voorgesteld. Ik kwam er binnen, kon mezelf uitkleden en zij deed dit ook. Ze deed een condoom om mijn penis, zoog er 1 minuut aan, wilde dat ik mijn penis in haar vagina stopte en binnen 2 minuten klaarkwam.”

“Helaas lukt mij dit niet zo snel, en al helemaal niet in deze situatie. Dus in beide gevallen heb ik de hoer er maar flink van langs gegeven. Met moeite heb ik beide keren een orgasme kunnen krijgen. Hierna heb ik mijn kleren weer aangetrokken en ben ik naar buiten gegaan.”

“Deze ervaring voelde voor mij zo verschrikkelijk nep dat ik dit nooit meer zal doen. Ik heb liever geen seks dan seks op deze manier. Ik vind het wel leuk om in een hoerenbuurt rond te lopen om te kijken naar de vrouwen achter de ramen en vooral naar de mensen die er rond lopen.”

Als je weet dat een man ooit in zijn leven seks met een prostituee heeft gehad, heeft dat invloed op hoe je tegen hem aankijkt? En zou je om die reden geen relatie met hem beginnen? Zet het hieronder in de reacties!

 

Reactie plaatsen